Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик – Заслужений працівник фізичної культури і спорту України

26 грудня перед початком засідання колегії Донецької обласної державної адміністрації відбулась урочиста церемонія нагородження, під час якої відзначили низку діячів регіону в різних галузях.

Серед них нагороду від очільника регіону Павла Кириленка отримав начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. Указом Президента України від 28 листопада 2019 року №868/2019 йому присвоєне почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України».

Шановний Володимире Петровичу, спортивна громадськість Донеччини щиро вітає Вас із цим високим визнанням!

Воно, безумовно, виявилося заслуженою винагородою Вам за багаторічну кропітку роботу, за Ваші особисті якості професійності і патріотизму, які є зразком відданості обраній справі та любові до Вітчизни.

Атлети та їх наставники постійно відчувають Вашу щоденну турботу, особисту дієву підтримку: традиційними стали виплата щомісячних стипендій, одноразових грошових винагород за успішні виступи на міжнародних змаганнях. Більше того, у 2019 році затверджено дебютний склад Донецької обласної штатної команди резервного спорту, також уперше в Україні реалізовано проєкт щодо здійснення адресних виплат для придбання житла спортсменам і тренерам.

Окрім цього, масштабна робота в Донецькій області проводиться щодо розбудови спортивної інфраструктури, що сприяє розвитку масового спорту, популяризації здорового способу життя. Так, нове життя після реконструкції та капітального ремонту отримують обласні спортивні об’єкти, при навчальних закладах та за місцем проживання населення облаштовуються різноманітні спортивні майданчики.

Шановний Володимире Петровичу, бажаємо Вам міцного здоров’я, витримки і невичерпної енергії на довгі роки! Нехай невпинний рух уперед стане запорукою здійснення всіх творчих задумів та найсміливіших планів!

 

Біографічна довідка

Володимир Петрович Мицик народився 22 квітня 1967 року в с. Прохорівське Старобешівського району Донецької області.

Має вищу освіту: у 1995 році закінчив Харківський державний інститут фізичної культури, у 2006 році – Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Із серпня 1988 року по жовтень 2002 року працював на посаді голови комітету по фізичній культурі та спорту виконкому Ясинуватської міської ради. Після цього до листопада 2013 року був заступником начальника управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації. З листопада 2013 року до січня 2018 року – начальником управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, потім до лютого 2019 року – директором департаменту сім'ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації. З лютого 2019 року є начальником управління фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації.

 
26.12.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах