Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


61 000 подарунків для дітей Донеччини від ХК «Донбас» та Фонду Бориса Колесникова

Представники цих організацій відвідали школи та дитячі будинки у містах Дружківка, Краматорськ, Покровськ, Костянтинівка, Слов’янськ, Святогірськ, Миколаївка, а також у Покровському і Костянтинівському районах. 
 
У святковій новорічній атмосфері діти отримали 61 000 солодких подарунків. Солодощі отримали й учні технікумів Костянтинівки та Дружківки. Також спортсмени та благодійники вручили 10 000 новорічних подарунків педагогам і медичним працівникам регіону.
 
«Я займаюся фігурним катанням в школі «Донбасу», тому коли в наш клас зайшли гравці клубу, я перший їх упізнав, - гордо заявив Олександр, юний вихованець дитячо-юнацької спортивної школи ХК «Донбас». - Дякую за подарунки, цукерки дуже смачні». 
 
«Вітаю школярів Донецької області з Днем святого Миколая та новорічними святами, - сказав гравець хокейного клубу «Донбас» Віктор Захаров. - Ми бачимо щасливі посмішки на обличчях дітей - участь у цій соціальній акції приємна і хвилююча. Ми даруємо дітям подарунки, а вони нам - свою радість і щастя».
 
«Скільки б років нам не було, з якими труднощами ми б не стикалися, Новий рік завжди зустрічаємо з величезною надією на краще, залишаємо негатив в році, що минає, робимо висновки з помилок, - зазначив президент хокейного клубу «Донбас» Борис Колесніков. - Ми віримо, що 2020 рік буде сповнений радості і гідних звершень. Мій Фонд і хокейний клуб «Донбас» привітали дітей Донецької області з Днем святого Миколая. Спортсмени надихнули хлопців власним прикладом і показали, наскільки важливо добре вчитися і піклуватися одне про одного. Хочу побажати моїм землякам життєвих благ і успіхів на будь-якому життєвому терені». 
 
Соціальна акція проходить вже вшосте. За роки її реалізації солодкі подарунки отримали близько 361 000 дітей регіону.
 
 
19.12.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах