Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Оберіть кращих спортсменів Донецької області в 2019 році

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації щомісячно підбиває підсумки виступів атлетів регіону на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

За результатами 11 місяців поточного року відомі імена 27 спортсменів, яких визнано кращими згідно Положення. Пропонуємо спортивній громадськості, усім прихильникам рухової активності та здорового способу життя долучитися до голосування щодо визначення кращих у 2019 році (примітка – наставники атлетів-переможців автоматично будуть визнані кращими тренерами року).

Опитування проводиться в трьох категоріях: олімпійські, неолімпійські види спорту, види спорту серед осіб з інвалідністю, і триватиме до 17-00 понеділка, 16 грудня.

Переможці номінацій будуть визначені за підсумками голосування вболівальників у соціальній мережі Facebook за нижченаведеними посиланнями, а також голосування експертної групи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації. Кращих спортсменів 2019 року, а також їх особистих тренерів, нагородять спеціальними відзнаками на урочистій зустрічі з головою Донецької облдержадміністрації, керівником обласної військово-цивільної адміністрації Павлом Кириленком, що відбудеться в третій декаді грудня.

 

► Голосування за кращого спортсмена Донецької області в 2019 році з олімпійських видів спорту: https://poll.app.do/the_best_athlete_2019_sportdonoda_1.

► Голосування за кращого спортсмена Донецької області в 2019 році з неолімпійських видів спорту: https://poll.app.do/the_best_athlete_2019_sportdonoda_2.

► Голосування за кращого спортсмена Донецької області в 2019 році з видів спорту серед осіб з інвалідністю: https://poll.app.do/the_best_athlete_2019_sportdonoda_3.

 
13.12.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах