Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Підчас зимових канікул у Докучаєвську провели ряд спортивно-масових заходів

Зимові канікули – це час повного відпочинку дітей та підлітків і призначаються вони в першу чергу для відновлення сил, зміцнення і розвитку здоров’я хлопців та дівчаток. Однак канікули дають найкращі результати з оздоровлення лише в тому випадку, якщо вони заздалегідь продумані та правильно організовані. Для вихованців дитячо-юнацької спортивної школи Докучаєвської міської ради стало вже доброю традицією проводити спортивно-масові заходи під час шкільних канікул.

Напередодні новорічних свят, з 28 грудня відділення кіокушинкай карате провело триденні тренерсько-екзаменаційні збори, у яких взяли участь більше 30 спортсменів. Юні каратисти підвищували свою майстерність, здавали екзаменаційні тести, отримували сертифікати та відповідні пояси.

У другий день нового 2014 року вихованці докучаєвської дитячо-юнацької спортивної школи разом зі своїми тренерами урізноманітнили поточний навчально-тренувальний процес проведенням першості з греко-римської боротьби і кіокушинкай карате під назвою «Веселі старти», а також «Кубком Діда Мороза» з легкої атлетики. Того ж дня відбулися змагання з міні-футболу.

 

Метою змагань із загальної фізичної підготовки, які відбулися 4 січня, було поєднання різних за вподобаннями вихованців дитячо-юнацької спортивної школи. Змагання включали човниковий біг, стрибки в довжину, підтягування, кидки м’яча. А їх переможцями стали вихованці відділень футболу, легкої атлетики та велосипедного спорту.

Напередодні Різдва Христового, 6 січня, у докучаєвській ДЮСШ пройшли змагання з настільного тенісу. За свідченнями учасників змагань, вони стали цікавою формою канікулярного дозвілля, адже тенісний стіл у спортивній школі не пустує ані під час навчальних семестрів, ані в період відпочинку. А кращими в підсумку стали Кирило Рибалко, Данило Дудко, Богдан Момот, Дмитро Антимонов, Данило Штанов, Владислав Тараруєв та Анастасія Лаврентьєва.

 
17.01.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах