Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбулися міські змагання «Різдвяні старти» серед центрів і будинків дітей та юнацтва

15 січня Донецьку пройшли традиційні міські змагання «Різдвяні старти» серед центрів і будинків дітей та юнацтва, які проводив комітет з фізичної культури і спорту спільно з управлінням освіти міської ради.

За перемогу в змаганнях на спортивній базі легкоатлетичного манежу «Донецьк» боролися 72 спортсмени, що представляють команди районів міста Донецька. Програма змагань складалася з 4 дисциплін: «зустрічна естафета», «кидки на точність», «футбольна естафета» та «бігова естафета».

«Зустрічну естафету» швидше за всіх подолали спортсмени Київського району. Другими тут стали представники Пролетарського району, а третіми – Ворошиловського району.

У «кидках на точність» перше і друге місця між собою поділили команди Ленінського та Ворошиловського районів, а третє місце посіли спортсмени Пролетарського району.

Кращі володіння м’ячем і швидкість у «футбольній естафеті» показали представники Пролетарського району. Команда Ленінського району подолала дистанцію другою, а колектив Кіровського району показав третій час.

У останньому виді програми «бігова естафета» визначити єдиного переможця не вдалося. Кращий час показали спортсмени Ворошиловського та Ленінського району, знову поділивши між собою перше місце. Третій результат – у команди Київського району.

Таким чином, за підсумками результатів усіх дисциплін перемогу в міських змаганнях «Різдвяні старти» серед центрів і будинків дітей та юнацтва 2014 року здобула команда Ворошиловського району. Представники Пролетарського району посіли друге місце, а Ленінського – третє.

Усі спортсмени міських змагань нагороджені грамотами комітету з фізичної культури і спорту Донецької міської ради. Також учасники змагань отримали квитки на майбутній матч Єдиної ліги ВТБ БК «Донецьк» - «Калев» та пам’ятні призи від партнера змагань баскетбольного клубу «Донецьк».

 
16.01.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах