Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Добропіллі пройшов традиційний міжнародний різдвяний турнір з міні-футболу

З 3 по 10 січня в Білозерському палаці спорту імені Олександра Первія пройшов традиційний міжнародний різдвяний турнір з міні-футболу.

Участь у змаганнях, які проходили вже 13-й рік поспіль, взяли команди з Москви, Дніпропетровська, Дружківки, Красноармійська, Димитрова, Білицького, Добропілля, Білозерського, Новодонецька, Олександрівки.

Турнір був розділений на групові матчі за віковими категоріями. Щодня грало 6-8 команд – близько 100 осіб. «Наша мета, – зазначив головний суддя змагань, тренер дитячо-юнацької спортивної школи теркому вугільників Володимир Грібаускас, – не тільки фізичне виховання молоді, але і допомога в подальшому визначенні підопічного при його бажанні і можливості створення спортивної кар’єри. З цією метою і проводяться матчі з міні-футболу. Ми запрошуємо гостей не тільки з Донецької області, а й з усієї України. Приймаємо участь у матчах за кордоном, уже неодноразово побували в Голландії, Німеччині і у Франції. Вихованці ДЮСШ – гравці провідних футбольних клубів держави: «Шахтаря», «Металурга», «Олімпіка»...».

За підсумками турніру у вікових категоріях 1999-2000, 2001-2002, 2003-2004, 2005-2006 років народження кращими стали команди міста Білозерське, а в категорії 1996-1998 рр. н. – спортсмени Красноармійська.

Кращими гравцями турніру визнані: Владислав Радінков (Москва, тренер – Павло Хачатурян), Євген Ступак, Тосік Смирнов, Богдан Струк, Данило Ступак, Вадим Лукіянов (Білозерське, тренер – Володимир Грібаускас), Іван Космік, Данило Яценко, Віталій Гайтан (Новодонецьке, тренер – Ігор Єршов).

На змаганнях були присутні наступні почесні гості: Білозерський міський голова Олександр Разуменко, голова профспілки працівників вугільної промисловості України ВСП Шахтоуправління «Білозерське» ТОВ ДТЕК «Добропіллявугілля» Микола Войтович, начальник відділу по фізичній культурі та спорту Добропільської міської ради Лариса Грібаускас, директор ДЮСШ теркому Світлана Йордан.

 
16.01.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах