Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Захід «День здоров’я» для юних спортсменів Слов’янська

12 жовтня в місті Слов’янськ, на стадіоні ім. Скиданова комунального закладу «Спортивний клуб за місцем проживання «Культурно-спортивний центр», відбувся спортивно-масовий захід «День здоров’я» для дітей-учнів КПНЗ «Міська КДЮСШ».
 
Захід організовано за ініціативи КПНЗ «Міська КДЮСШ», за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради та Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з театром гри «ІВЕНТІКІДС» та АртПростором «Happy Hub» при КЗ «Центр культури і довкілля м. Слов’янська» 
 
У заході взяли участь 80 учнів КДЮСШ віком від 8 до 13 років, які займаються у відділеннях легкої атлетики, футболу, боротьби дзюдо, боротьби вільної, плавання, боксу. 
 
На початку заходу для присутніх проведено масову розминку під музику, а після на дітей чекали веселі та цікаві ігри, конкурси та естафети. Також кожен учасник міг самостійно собі зробити іменний значок. Наприкінці заходу усіх учасників пригостили смачною кашею та гарячим чаєм.
 
Варто зауважити, що цей захід проводиться вдруге і став уже традиційним для учнів КПНЗ «Міська КДЮСШ».
 
20.10.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах