Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Для юних спортсменів Нікольського району оновили борцівський зал

Початок навчального року вихованці ДЮСШ Нікольського району зустріли в оновленому залі для видів боротьби. Ремонт у будівлі в селищі міського типу Нікольське – це результат тісної співпраці адміністрації закладу та Маріупольської асоціації жінок «Берегиня».

Фахівці асоціації допомогли спортивній школі взяти участь у конкурсі грантів, які надавала Міжнародна організація AMIСA з Німеччини. У підсумку, ДЮСШ отримала будівельні матеріали для створення спортсменам комфортних умов.

У будівлі додатково встановлено вікна для провітрювання приміщення, прибудовано тамбур для збереження тепла в приміщенні, де тепер вихованці школи складають взуття. Обладнано кімнату для медичного працівника, розширено та зміцнено підвіконня, що дало можливість збільшити місця для глядачів, установлено нові шведські стінки. Замінено покриття на підлозі в залі та кабінетах, частково замінено бетонне покриття.

На 1 вересня 2019 року ДЮСШ Нікольського району має 3 відділення: дзюдо, вільна боротьба та футбол. Працюють 17 навчальних груп, які охоплюють понад 200 дітей. Філія школи з вільної боротьбі є в селі Малоянисоль – заняття проходять в пристосованому приміщенні загальноосвітньої школи.

13.10.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах