Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивні заходи в Нікольському районі, присвячені Дню Державного Прапора та Дню Незалежності України

23 і 24 серпня в Нікольському районі відбулась низка спортивних заходів, які присвячено Дню Державного Прапора та Дню Незалежності України.
 
На районному стадіоні «Колос» відбувся турнір з міні-футболу серед юнаків 2007 р.н. У змаганнях за коловою системою взяли участь 6 команд: «Зоря», «Республіка», «ЗОШ №1», «Софія», «Малинівка», «Новокраснівка». Після групового етапу в матчі за третє місце «Малинівка» переграла «Новокраснівку». У фіналі зустрілися «Зоря» та «Республіка», у запеклій боротьбі перемогу здобула «Зоря». Усіх учасників змагань нагороджено солодкими призами, а призерів і переможеців - кубками та грамотами. 
 
На тенісному корті 8 пар тенісистів змагались за головний приз - «Кубок Незалежності» Понад вісім годин знадобилося, аби визначити переможців.  Учасників змагань нагороджено пам’ятними призами, кубками та грамотами. 
 
На спортивному майданчику з пляжного волейболу змагалися 6 пар. Варто зазначити, що в подібних змаганнях активно беруть участь ветерани спорту. Саме в цих змаганнях команда «Ветеран» (смт. Нікольське) лише в фіналі поступилися молодим спортсменам - команди «Малинівка». Команди нагороджено спортивними кубками та грамотами.  
 
На районному стадіоні «Колос» відбувся розіграш «Кубка голови райдержадміністрації» з футболу, в якому взяли участь команди «Зоря» та «Рай-центр». Футбол за участю цих команд завжди  цікавий, видовищний та емоційний. Але цього разу інтриги не трапилось - з рахунком 7:1 головний приз здобула команда «Рай-центр». 
 
На спортивному майданчику зі штучним покриттям змагалися команди ветеранів у категорії «45+». Усі глядачі з задоволенням спостерігали за матчем на майданчику. Хоча швидкість вже не та, але майстерність з роками не втрачається. Переможцем змагань стала команда «Ветеран+» (смт. Нікольське).
 
 
30.08.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах