Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини здобули в Японії «срібло» і дві «бронзи» чемпіонату світу з карате WSKF

З 24 по 25 серпня в місті Токіо (Японія) відбувся XIV чемпіонат світу з карате WSKF, в якому взяли участь 600 каратистів з 34 країн світу.
 
Чемпіонат світу з карате шотокан WSKF проходить раз на два роки в Токіо (Японія). Вперше в цьому заході взяла участь збірна України (20 спортсменів), до складу якої увійшли чотири представники краматорського СК «Кайдзен» на чолі з Геннадієм Борисовичем Дерезою, головним тренером клубу і президентом обласної федерації.
 
Українці старанно готувалися до світового чемпіонату і дуже хвилювалися перед змаганням на батьківщині карате. Завдання - відчути рівень підготовки всіх спортсменів світу, особливо збірної Японії. Українські дебютанти виступили гідно і перевиконали завдання, здобувши 11 нагород (2 золоті, 3 срібні, 6 бронзових).
 
Каратисти Донеччини вибороли у скарбничку України і Донецької області три нагороди. Геннадій Дереза став срібним призером у розділі «куміте» (+55 років), бронзовими призерами - Артур Мелікян у розділі «куміте» (18-21 рік) та Денис Кузнецов у найважчій категорії «джиу-куміте» (21-34 рік).
 
Також збірна команда відвідала технічний семінар, що зазвичай проходить за два дні до змагань, і потренувалася разом з японцями два дні після змагань. У підсумку збірна привезла додому неймовірний досвід і багаж знань, отриманий на змаганнях і тренуваннях в головному залі Всесвітньої федерації шотокан карате. Додамо, що ця поїздка стала можливою за підтримки Міністерства оборони України.
 
29.08.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах