Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Торецьку до Дня Незалежності України провели фестиваль з рибної ловлі

18 серпня на Диліївському ставку №2 уперше в місті Торецьк відбувся відкритий фестиваль з рибної ловлі, присвячений Дню Незалежності України.

Захід став справжнім спортивним святом, яке зібрало професіоналів та аматорів, а також вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м. Торецька та юнаків з особливими потребами.

Отримати базові вміння та навички з рибної ловлі хлопцям та дівчатам допомогли професійні спортсмени-рибалки з Краматорська Ярослав Бойко, Олег Лупаненко та Андрій Сидоров.

Після зважування улову визначили переможців: Андрій Грудкін та його помічники – 1 місце, Павло Махортов із донькою – 2 місце, Максим Нікулін – 3 місце. Найбільшу рибу спіймав Арсеній Герасименко. Кубок та нові вудочки дістались команді Центру соціально-психологічної реабілітації дітей за найбільший улов. Кращі рибалки фестивалю отримали грамоти та медалі від військово-цивільної адміністрації міста Торецьк, вудки та підгодовування від «Flagman» і сертифікати від «Mac Burgers».

Військово-цивільна адміністрація міста Торецьк висловлює вдячність організаторам та партнерам заходу: відділу з питань молоді та спорту ВЦА м. Торецьк, ГО «Клуб рибалок України», «Мак бургер» м. Торецьк, «Мясна весна» м. Торецьк, компанії «Flagman», Олександру Морозову, Сергію Гошко, директору ТОВ «Карелан» Василю Івасику.

 
22.08.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах