Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В Урзуфі визначили переможців Кубка України з боротьби Кураш

14-16 червня в селі Урзуф Мангушського району на пляжі «Aurora Club» відбулися змагання Кубка України з боротьби Кураш.

З метою визначити найсильніших на узбережжя Азовського моря з’їхалися близько 100 спортсменів з Вінницької, Донецької, Запорізької, Хмельницької, Чернівецької областей та міста Київ.

Привітали учасників почесні гості: народний депутат України Дмитро Лубенець, заступник голови Мангушської райдержадміністрації Галина Мурза, голова Урзуфської сільської ради Іван Попов, член виконавчого комітету міжнародної федерації боротьби Кураш Ольга Мачугіна, президент федерації боротьби Кураш України Володимир Мачугін, віце-президент федерації боротьби Куреш, Кураш та Чідаоба Запорізької області Ярослав Криль, а також керівник федерації боротьби Куреш та Кураш Донецької області Микола Тирнахсиз.

У запеклому протистоянні під відкритим сонцем спортсменам Донеччини вдалося здобути 12 медалей: по чотири золотих, срібних та бронзових. Переможцями турніру у своїх вагових категоріях стали Олексій Чертил, Олександр Міндила, Юлія Войпанюк і Карина Дайреджи. Срібні нагороди у скарбничку Донецької області додали Олег Даниленко, Микола Тимашов, Костянтин Іванов, Анастасія Янко, а «бронзу» – Олександр Косарев, Андрій Аянот, Владислав Шишко і Артем Караджинов.

Завдяки цим результатам у загальнокомандному заліку серед жінок курашисти Донеччини посіли перше місце, на другій сходинці – команда Хмельницької області, на третій – Запорізька область.

У заліку серед чоловіків господарі турніру опинились на другій позиції, поступившись спортсменам Запорізької області, а представники Чернівецької області стали третіми.

Відзначимо, що змагання з боротьби Кураш на піску відбулися в Україні вдруге. Перший турнір у 2018 році також прийняв урзуфський пляж «Aurora Club».

 
 
 
18.06.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах